Wednesday, March 13, 2013

Amazing photography.

Vandaag heb ik de foto's van de Diana Mini opgehaald nadat ik ze had laten ontwikkelen. Helaas waren de helft maar gelukt en die waren op twee na heel wazig. Heel jammer, ik had me verheugd op de foto's die ik ermee gemaakt had. 
Thuis kwam ik erachter dat mijn vader van ongeveer 10 jaar geleden nog een supergoede spiegelreflex camera heeft, op rolletjes.
Er zitten twee verschillende lenzen bij en wat je door de lens ziet zo word de foto ook. Een lens is heel groot die zie je op de tweede foto! Super gaaf, het is zo leuk dat wij gewoon een spiegelreflex camera hebben want die zijn nu in de winkel heel duur (dan heb je wel een digitale en deze is op rolletjes)
Ik heb wat foto's gemaakt van de camera en als ik er een foto mee aan het maken ben. Niet echt een foto want er zit nog geen rolletje in hihi :) Ik ga die snel erin doen om er (hopelijk) mooie foto's mee te maken! Translation: Today I picked up the pictures which i made with my diana. Unfortunately, half of the photo's failed and they were very blurry. Unfortunately, because I was looking forward to the nice pictures I'd made. At home I found out that my father has  a very good SLR camera from about 10 years ago, which works on rolls of film.
There are two different lenses in and what you see through the lens will be as well the picture. One lens is very very big you can see that on the second photo! Very cool, it's so nice we have an SLR camera because now in stores they're very expensive (then you have a digital and this one works on rolls of film)
I made some pictures of the camera and some when I'm taking photos with the camera. Not really a photo because there is no roll in it yet hihi :) I'm getting out of that soon to make (hopefully) beautiful pictures!
28 comments:

 1. Jammer dat de foto's niet zo mooi waren geworden! Hopelijk maakt deze wel goede :)

  ReplyDelete
 2. Wat gaaf dat je vader die camera nog had! Ik heb een fish-eye camera van lomography :)

  ReplyDelete
 3. Heel erg vet! Wel jammer dat de foto's niet zo goed zijn gelukt. Leuke outfit trouwens!
  Liefs, Iris

  ReplyDelete
 4. Aaaah die eerste foto is echt heel mooi, je outfit is ook heel leuk!
  Liefs

  ReplyDelete
 5. Gaaf!! Mijn ouders hebben ook dezelfde (iig hetzelfde merk) die ze niet meer gebruiken. Heb hem toevallig van de week nog opgespoord in de kast. Ik ben erg benieuwd naar de fotos!
  Heel leuk gecombineerd trouwens dat jasje met een spijkerblousje :)
  X

  ReplyDelete
 6. Gaaf! Wel balen dat de foto's van je Diana Mini niet waren gelukt, maar hopelijk maakt deze dat helemaal goed.
  Leuke outfit trouwens, mooi dat jasje met die blouse!

  ReplyDelete
 7. Wat balen dat die foto's zo mislukt zijn... Maar wat een mooie camera, heel veel plezier met het maken van foto's ermee!

  Heel erg bedankt voor je reactie en volgen! Je hebt een leuke blog en stijl, ga je dus gewoon terug volgen :) x

  ReplyDelete
 8. Leuke outfit,succes met je camera van je vader!
  Ik begon ,met me Black Berry tel,daarna ook camera van me vader,en nu eigen camera!

  ReplyDelete
 9. Balen dat je foto's niet gelukt zijn zeg!

  ReplyDelete
 10. Wat een geweldige lens !
  Erg leuke blog heb je !
  xManon

  Wil je ook eens een kijkje nemen op mijn blog? Alvast bedankt!

  ReplyDelete
 11. Great camera!! Yeah, they are really expensive but I think they are a good investment! :)

  Kisses!!

  http://sherryvintage.blogspot.co.uk/2013/03/i-n-s-i-d-e-m-c-s-b-g-i-i-i.html

  ReplyDelete
 12. Hello! I'm your newest follower! Hope you could follow back :))

  ReplyDelete
 13. Gaaf zeg! En wat cool dat blousje, vind hem erg mooi. :)

  ReplyDelete
 14. Definitely a great camera is one of the best investments. Love your outfit!

  xx Mandi
  www.findmeamuse.com

  ReplyDelete
 15. Ik heb je genomineerd voor de Liebster Award, kijk voor meer informatie op mijn blog! Liefs, Tamara

  ReplyDelete
 16. superleuk, zo'n 'vintage' camera die nog werkt!
  Leuke blog heb je, ik volg je nu
  Liefs,x
  ps; er is een giveaway op mijn blog, doe je mee?

  ReplyDelete
 17. Wat gaaf dat je ouders zo'n camera hebben zeg, vaak zijn juist die oude camera's super gaaf en maken ze mooie foto's! Het enige wat jammer is is dat ze dan niet digitaal zijn en wij ze niet op je blog kunnen zien haha. Ik moest erg lachen om de foto met die enorme lens, klein meisje grote lens idee haha ;-)! Ik ben je trouwens gaan volgen via bloglovin, vind je blog erg leuk!

  Als je het leuk vind, ik organiseer vandaag een link party op mijn blog. Dit houdt in dat je reclame mag maken voor 3 van je leukste artikelen van afgelopen week inclusief een foto en een link naar je blog! Super tof toch?! :) Zou het leuk vinden als je mee zou doen!

  Liefs van Rosie

  ReplyDelete
 18. Ik heb je genomineerd voor de liebster awards!!
  xxx Frederike

  ReplyDelete
 19. Leuke post met een mooi blousje! Succes met de camera!

  ReplyDelete
 20. Wat een toffe lens. Ik ben heel benieuwd naar de foto's.

  ReplyDelete
 21. love those photos!

  Your blog is great, I'm following you now! :)

  -Doris

  ReplyDelete
 22. Waar haal jij je rolletjes? Ik heb thuis namelijk ook nog een aantal oude spiegelreflexcamera's liggen maar kan geen (goedkope rolletjes) meer krijgen...

  ReplyDelete