Sunday, March 03, 2013

Hearts and Boards.
Een tijde geleden ontdekte ik stylight, een site waar je collages of boards kan maken en verschillende items kunt hearten. Ik had het op veel blogs al gezien en ik ben er eens op gaan kijken. Eerst snapte ik het niet zo goed, maar dat komt vast omdat ik te lui ben om het uit te zoeken haha!
Maar het is echt een leuke site! Je kan er een soort van 'get the look' op maken, dat heb ik gedaan met twee outfits. Maar je kan ook een board maken van iets wat je zelf al had of items die je graag wil hebben. Klik hier voor mijn stylight profiel! Hieronder nog twee foto's van een paar items die ik heb geheart en van de boards die ik nu heb. 
Ook zie je boards van anderen, dat is very nice :) voor inspiratie bijvoorbeeld.
Kennen jullie stylight al? En hebben jullie daar een account? Dan kan ik jullie volgen op stylight! :)


Translation: A while ago I discovered stylight, a website where you can create collages or boards and heart various items. I already saw the website on some blogs and I took a look there. First I didn't understood the site that well, probably because I'm too lazy to figure it out haha!
But it is a really nice site! You can make a sort of 'get the look', that's what I did by two outfits. And you also can create a board of something you already have or items you would like to have. Click here for my stylight profileBelow two pictures of a few items that I've hearted and the boards that I have made.
You can also see boards of others, which is very nice :) for some inspiration.
Do you know stylight? And do you have an account there? Then I can follow you on stylight! :)
8 comments:

 1. Ik las hier laatst ook al iets over, lijkt me best een interessante site; ik ga eens kijken.

  ReplyDelete
 2. ik gebruik altijd polyvore, die is voor mij heel gebruiksvriendelijk!
  Deze ziet er ook wel leuk uit!

  ReplyDelete
 3. Ziet er leuk uit! Ik kende het nog niet. Liefs Nora

  ReplyDelete
 4. Ziet er handig uit! Ik gebruik polyvore, is denk ik hetzelfde principe. Fijne website is dat ook :)

  ReplyDelete
 5. Het is echt een leuke site!

  ReplyDelete
 6. Leuk Nina! Ik ha dook al geantwoord op je comment op mijn blog haha, maar denk dat je dat niet leest; jammer van je Levi's shorts, maar je vind vast wel snel andere leuke!
  Liefs

  ReplyDelete
 7. Ik ben al een tijdje lid, tis echt een leuke site inderdaad :).

  Liefs, Mariette

  ReplyDelete