Friday, April 03, 2015

GIVE AWAY - lila stone necklace

A little while ago (last week) I found out that I already had over 500 followers, and that made me so happy! There had to be something to do in return for you, so here it is: my second give-away. Last week a package came in: I ordered a few stone necklaces! I love those, they are so beautiful and they fit the nowadays 70's bohemian style perfectly! As you can see I bought three of them, that's because I just love them so much just like I loved taking these photographs, putting them in front of a mirror gives such a lovely effect. I'm hoping you will love them to! 

I'm giving away the light lila stone necklace!
All you need to do to join the give-away is:
- Leave a comment with your e-mail!
And for some extra chance you can do this:
- Follow My Lifestyle Diary on Bloglovin'
- Save this post on Bloglovin' 

Well, good luck! The winner will be announced on: 25st of april. Have a lovely weekend. 

53 comments:

 1. oh wauw die zijn prachtig! en gefeliciteerd met je 500 volgers!
  ik volgde je al op bloglovin dus doe graag mee: whatisarobin@live.nl

  ReplyDelete
 2. Super dat je al 500 volgers hebt en je hebt het ook zeker verdiend met zo een mooie blog!
  Ik wil al heel lang zo een ketting(ze zijn zo mooiiii), maar ben er eigenlijk nooit aan toegekomen eentje te bemachtigen.
  Ik doe mee dus. hier mijn e-mail: nina.elisa.wyss@gmail.com
  liefs, Nina

  ReplyDelete
 3. Aaaaah wauw, ik vind ze echt supermooi! :) Ik doe heel graag mee! (ik heb de post gesaved en volgde je natuurlijk al op bloglovin'). Mijn e-mailadres is contact.lauresque@gmail.com. Lieeefs! X

  ReplyDelete
 4. Ahh gelukkig je hebt geen FB nodig want ik vind deze kettingen belachelijk mooi en ze staan al een tijdje heel hoog op m'n wishlist dus dit zou perfect zijn! Ik heb alles gedaan, fingers crossed! :))
  Xo Emma
  emmaathings@gmail.com
  En oja gefeliciteerd trouwens met je 500 volgers, yay!

  ReplyDelete
 5. I really love this necklaces!
  my mail: stylishpatterns@hotmail.com
  Have a nice weekend dear,
  xoxo
  http://stylishpatterns.blogspot.com.es

  ReplyDelete
 6. Oh gefeliciteerd, wat veel eigenlijk!
  Ik vind die kettingen ook zo mooi, dus ik doe mee (:
  Mijn mail is lchvonk@gmail.com

  ReplyDelete
 7. Ze zijn zo mooi! Ik doe graag mee :)
  mail: contact@radiatefashion.com

  ReplyDelete
 8. Ik doe mee!!
  evacvdg@outlook.com

  ReplyDelete
 9. Oh I've always always always wanted a necklace like this! I find them so fascinating and pretty! The colours you got are gorgeous. I so hope I win! <3

  THOUGHTS IN TIFFANY BLUE

  Here's my email: joanneamarisa@yahoo.com

  ReplyDelete
 10. This comment has been removed by the author.

  ReplyDelete
 11. Wow, 500 is zo veel, gefeliciteeeerd!! Laat ik een poging wagen om zo'n leuke ketting te winnen :) Ik volg je al lang op bloglovin', nu nog even deze post saven! Mijn email is: flyintoughaskyfullofstars@gmail.com.
  Liefs,

  ReplyDelete
 12. Amazing giveaway!

  ritafersousa@gmail.com
  Followed on Bloglovin and saved this post!

  http://rustorstardust.blogspot.pt/ **

  ReplyDelete
 13. Aah gefeliciteerd met de 500 volgers! Leuk dat je een give away houdt, ik doe graag mee. Liefs Carmen (ourbeautythings@hotmail.nl)

  ReplyDelete
 14. Gefeliciteerd met het behalen van 500 volgers! Wat ontzettend lief dat je een giveaway houdt, ik doe mee :) Dat soort kettinkjes zijn altijd zo leuk! Ik volg je nu op Bloglovin' en heb deze post bij mijn favorieten opgeslagen.
  X Isabella (idams12@gmail.com)

  ReplyDelete
 15. Jaaa ik doe mee, ze zijn zo tof! Ik volgde je trouwens al op bloglovin. :)
  this-is-not-another-blog@hotmail.com

  ReplyDelete
 16. Ooooh Nina wat een toffe actie, en gefeliciteerd met 500 volgers! Goed bezig!! Ik volgde je al (heheh) en heb de post "gesaved". En mijn email is nienke.vdoeselaar@gmail.com :) xx

  ReplyDelete
 17. Woow wat een prachtige kettingen!! Ik doe zeker mee, echt super mooi! ancellinawordpress@gmail.com
  Liefs

  ReplyDelete
 18. Gefeliciteerd met de 500 volgers! Wat een schattige kettinkjes, ik doe graag mee :) Ik volgde je al op Bloglovin', en heb de post geliked!
  lunalovelyworld@hotmail.com X

  ReplyDelete
 19. omg omg omg hebben! Pareltjes (ha-ha.)

  hehwhat@hotmail.com

  ReplyDelete
 20. Aah zo gaaf! Ik wil al zo lang zo eentje maar ik vind ze altijd te duur hahaa:) Ik volgde je al op bbloglovin', mijn e-mail is myjourneythroughstyle@live.nl

  ReplyDelete
 21. Prachtige ketting, ik doe graag mee.
  sepia [at] home . nl

  ReplyDelete
 22. Thank you for the giveaway! Love your blog ☺️☺️
  emilyh8800@gmail.com

  ReplyDelete
 23. Congratulations! Your photographs are absolutely stunning. Those necklaces are really pretty, so I'd like to join in as well. I'm following you on bloglovin as of now and I've saved your post. :) fayvanbreugel@hotmail.nl

  ReplyDelete
 24. Gefeliciteerd met de 500 volgers, je hebt het echt verdient! Super leuk en lief dat je een give-away doet. Dat soort kettinkjes staan al een hele lang tijd op mijn wishlist en ze zijn echt prachtig. Dus doe ik graag mee (:. Ik heb je gevolgd op Bloglovin en dit artikel gesaved. Perksofautumn@gmail.com

  ReplyDelete
 25. Oh, die zijn zooooo mooi! Echt helemaal mijn stijl. Ik doe dus zeker mee aan deze winactie, want zo'n ketting zou echt een fantastisch extraatje aan vele van mijn outfits zijn. Ik volgde je al op Bloglovin en heb de post gesaved. Bedankt voor de kans alvast!
  xo Romy
  romyvanhaecke@telenet.be
  rusty-revolvers.blogspot.com

  ReplyDelete
 26. This necklaces are so beautiful
  varsocka.edita@gmail.com
  By the way following you on bloglovin and saved this post :)

  ReplyDelete
 27. Wowaa wat veel reacties! Maar ik ga het toch proberen, één op de 27 kan best lukken toch?! Wat een onwijs toffe ketting. Stiekem zie ik al helemaal voor me dat ik hem om heb :) De laatste maanden ben ik meer en meer kettingen aan het dragen en deze vind ik echt prachtig! Oh, man wat hoop ik dat ik win. Fijn weekend Nina!
  X
  oja, mijn mailadres is karlijnvdwijk@hotmail.com

  ReplyDelete
 28. AHH, ik ben zo verliefd op deze ketting dus ik ga het ook proberen. Als eerste gefeliciteerd met het behalen van de 500 volgers, dat verdien je sowieso! Ik volg je natuurlijk al op bloglovin' en heb het artikel een hartje gegeven - email: reneeraadsheer@gmail.com

  ReplyDelete
 29. Prachtige ketting en leuke winactie! Ik wil al lang z'n ketting. Veel kans heb ik niet met al die reacties, maar toch heb ik het voor die mooie ketting over en wil ik het wagen. Mijn e-mailadres = helena.cnockaert@hotmail.com. Fingers crossed!

  ReplyDelete
 30. these are so cute and classy!

  fflconteh@gmail.com
  i follow on bloglovin and saved this post :-) : https://www.bloglovin.com/people/fullafizzy-1377044

  ReplyDelete
 31. Oh zo gaaf! Die kettingen zijn echt ontzettend mooi. Op alle foto's waarop je zelf zo'n ketting draagt, denk ik altijd: 'Ik wil er ook zo ééntje!' Dus ik doe zeker mee aan deze give away. Mijn e-mailadres is deesjevw@gmail.com. Ik volgde je al op bloglovin en ik heb ook eventjes het bericht geliked. Ik ben benieuwd! Liefs

  ReplyDelete
 32. aaaah zoo leuk! natuurlijk doe ik ook mee:) evamirre@gmail.com

  ReplyDelete
 33. Deze zijn echt prachtig en wil ik al zo lang, so I'm in!

  hannahaletta at hotmail punt com

  ReplyDelete
 34. Heb je net ontdekt via Perksofautumn, wat een mooi blog heb je! Ben je gelijk gaan volgen.
  Ik doe mee met de winactie, zulke kettingen zijn zo mooi :)
  annelaurabiesma@hotmail.com

  Liefs Anne-Laura

  ReplyDelete
 35. Gefeliciteerd meid! Ik heb vorige week net zo'n kettinkje met een onyx steen besteld, maar tegen zo'n prachtige lila steen zeg ik zeker geen nee ;)
  Ik volgde je al via Bloglovin en heb de post geliked :)
  Mijn emailadres is ianthelambrechts@hotmail.com, liefs!

  ReplyDelete
 36. Super leuke kettinkjes! Zelf heb ik er al eentje met rose kwarts en een soort bergkristal maar nog geen paarskleurige. Dus ik doe graag mee! Mijn email is lisetdeboer@hotmail.com en ik volg met de blog die ik met vriendinnen deel op Bloglovin!

  ReplyDelete
 37. Aaawh, deze is ZO pretty! Ik volgde je natuurlijk al op BL en heb gelijk even de post gesaved. ♥

  littlekeystohappiness@gmail.com

  ReplyDelete
 38. Oh wauw, wat een mooitjes! Zoiets mis ik nog bij mijn accessoires! Ik ga zeker mijn kans wagen ;-) Alle drie de puntjes zijn volbracht!

  ReplyDelete
 39. I would love to win one *_* They're so cool!

  honeymde@yahoo.de

  http://lovelyattitude.com

  ReplyDelete
 40. omg die zijn cute en origineel! ik volg je bij deze op BL en mijn email is (niet lachen, hij dateert nog uit mijn kindertijd :p) cookie_monstertje@hotmail.com groetjes!

  ReplyDelete
 41. This comment has been removed by the author.

  ReplyDelete
 42. Gefeliciteerd met 500 volgers! Ik doe zeker mee met de winactie, die ketting is zo leuk! Ik volg je blog al op bloglovin' en ik like deze post ook! Mijn email is afashionwayoflife@hotmail.com Xx

  ReplyDelete
 43. Ik heb je gelijk gevolgd, deze wil ik al zo lang heel graag! Mijn email is lisawalen2000@gmail.com

  ReplyDelete
 44. Ahw wauw dit is echt een prachtige ketting! Gefeliciteerd met de Ik doe graag mee! Mijn email is hoplikeafashionbunny@hotmail.com xx

  ReplyDelete
  Replies
  1. Gefeliciteerd met de 500 volgers! *
   Dit stukje tekst was ineens spoorloos verdwenen haha! :)

   Delete
 45. This comment has been removed by the author.

  ReplyDelete
 46. Wauw wat een prachtige kettingen! info@luusjeindelucht.nl

  ReplyDelete
 47. Hoi! Ik vind het altijd heel leuk om jou blog te lezen en ik krijg er heel inspiratie en ideeën door, dus ik dacht: ik ga ook een blog beginnen! Het lijkt me ook heel gaaf om deze ketting te winnen!! lisapap99@gmail.com

  ReplyDelete
 48. ik doe mee!
  alles gedaan
  bloglovin; zoelouwerse
  zoe2308@live.nl

  ReplyDelete
 49. Ik doe mee!
  Heb alles gedaan :)
  ishootlovee@live.nl

  Liefs, Susan

  ReplyDelete
 50. Ik ben verliefd op dit soort kettingen, dus doe graag mee! (julia_nap@live.nl)

  ReplyDelete
 51. ahh super leuk, ik doe mee! natasjavdinther@hotmail.com

  ReplyDelete
 52. Mijn e-maildres is lisarobbens@hotmail.be
  Ik doe graag mee! Heel veel succes iedereen!

  ReplyDelete