Monday, February 29, 2016

Little photography post // Pretty places in Nijmegen 001


A little photography post, just three photos, taken at the same place: the courtyard from the Stevenskerk in Nijmegen. The last photo is a passage you can walk through and the first two photos are the ones you see when you're there. Besides from the lost bikes, this place looks like going back in time. It always seems like there hasn't been a change in forever (though the church has been re-newed), which has something very special. I love to just walk there, wander around a little. I just wanted to do something with these photos, so that I won't forget about them, and that made this little photography post. I'm planning to do a few more of posts like these. About some pretty places in Nijmegen! Do know this place? And do you feel the same about it as me when you see these photos?

11 comments:

 1. Nijmegen is zo mooi! Deze foto's ook :)

  ReplyDelete
 2. Oehhh super mooie foto's! Love it :) Liefs

  ReplyDelete
 3. Mooie foto's, meis! Ik zou ook echt weer een keertje naar Nijmegen moeten gaan, want dat is alweer veel te lang geleden..

  ReplyDelete
 4. Wat een prachtige foto's. Zelf ben ik nog nooit in Nijmegen geweest bij mijn weten!

  ReplyDelete
 5. Wauw, wat super prachtig!
  Liefs Iep xo

  ReplyDelete
 6. Mooie foto's! Ik ben tot nu toe alleen nog maar naar de Radboud Uni geweest, maar nog niet in de stad zelf. Lijkt me heel leuk als ik het zo zie!

  ReplyDelete
 7. Wat een prachtige foto's, zo mooi licht en rustig. Ik ben eigenlijk bijna nooit in Nijmegen, maar door deze foto's denk ik dat ik dat binnenkort maar weer eens ga doen!

  ReplyDelete
 8. I'd love to visit, it looks so pretty! x
  http://lovefromtasha.blogspot.co.uk

  ReplyDelete
 9. Ik ben hier wel een keertje geweest met school, geloof ik! Mooie plek en heel mooie foto's heb je gemaakt :)

  ReplyDelete