Thursday, February 11, 2016

TRAVEL // Every year around this time I get that wanderlust feeling (little travel throwback)


1. Venice, Italy 2. Koh Chang, Thailand 3. Antwerp, Belgium 4. Firenze & Bologna, Italy 5. Athens, Greece 6. Corsica 7. Athens, Greece

Every year around this time, these last winter I get that wanderlust feeling. Maybe it is because you start planning the summer hollidays from on this time. Or maybe because it has been winter long enough now. I stumbled on some old travel photographs a few days ago, which I really want to share and save upon here (all photos taken by me). The photo in Thailand is already three years ago, and the one from Corsica about five! Such a long time ago. They make me want to follow to the sun, and the beach. The other ones aren't that old, but still worth storaging here again.  They make me want to explore new places/cities. I hope that I can plan a few travel trips abroad before the summer hollidays. Yesterday I went searching for a little trip to Milano or Turin with Marlou! And I would love to see another island of Greece, Croatia seems amazing too and I still want to go to Budapest someday! Have you been to one of these places too? Or: any suggestions on where to travel to?

11 comments:

 1. Op dit moment heb ik ook echt zo de behoefte om op vakantie te gaan! Zon, zee, strand, palmbomen en overheerlijke cocktails. De curaçao vlogs op YouTube die ik kijk, helpen niet echt mee haha! Nog even een paar maand volhouden..

  ReplyDelete
 2. OOh ik wil zo graag een keer naar Athene, zo'n mooie foto's ook! Ik denk dat het is omdat de winter nu wel weer lang genoeg heeft geduurd, zo is dat tenminste bij mij. Lucky me dat ik maandag naar Thailand ga :D :D

  ReplyDelete
 3. Zo mooi deze foto's! Thailand wil ik ook nog echt graag eens naar toe :)

  ReplyDelete
 4. Ahh wauw, mooie plaatjes!! Ik zat zo naar die van Corsica te kijken en dacht: haha, dat lijkt wel corsica, maar neeee, dat kan toch niet? Supergrappig! Ik wil echt nog een keer naar Thailand en Venetië!

  ReplyDelete
 5. Oh ja, nu snap ik ook waarom ik alleen maar throwback fototjes plaats, haha. Maar zo mooi! Lijken mij ook heerlijke landen om eens naartoe te gaan.

  ReplyDelete
 6. Same here! Ik het ook altijd in januari en februari het meest zin om op vakantie of stedentrip te gaan! Gelukkig staan er bij mij alweer 4 reisjes op de planning, dus kan ik gelukkig ergens naar uitkijken! :D

  ReplyDelete
 7. This had made me want to go off and travel so much, I need to go!

  Infinity of fashion// Lucy Jane

  ReplyDelete
 8. Ik heb dit jaar nog geen enkel reisje op de planning staan, maar het kriebelt wel enorm om iets te boeken. Ik ben dol op Londen (ik ben er vorig jaar 3 keer geweest) en hoop dus ook heel snel terug te gaan. Verder wil ik ook graag eens naar Berlijn :)

  ReplyDelete
 9. Heerlijke foto's <3 mijn volgende tripje is een weekend naar Parijs en in de zomervakantie ga ik naar de VS en ik kan echt niet wachten om weer te reizen! Ik snap je gevoel helemaal. X

  ReplyDelete
 10. Wat een prachtige foto's! Ik wist ook echt niet dat Corsica zó mooi was! Bij deze kleuren had Rome ook heel goed gepast :)

  ReplyDelete
 11. Wauw wat een prachtige foto's!

  ReplyDelete